‘Verrassende wending bij transfer Lewandowski naar Real Madrid’

‘Verrassende wending bij transfer Lewandowski naar Real Madrid’
Vrijdag 11 mei 2018 - 14:30   I  

Karim Benzema speelt niet naar behoren en ligt onder vuur bij Real Madrid. De Koninklijke zou dan ook dringend op zoek zijn naar een nieuwe nummer 9. Robert Lewandowski wordt al geruime tijd in verband gebracht met de Spaanse grootmacht maar nu zou de vraagprijs van 100 miljoen euro een te groot struikelblok zijn voor Los Blancos.

Sky Deutschland komt met het nieuws dat Real Madrid de gesprekken met Lewandowski en zijn zaakwaarnemer hebben stopgezet. De 29-jarige spits zou 100 miljoen moeten kosten en dat vindt Real Madrid teveel.

Bayern-directeur Karl-Heinz Rummenigge vertelde eerder al in Kicker over de transfersoap Lewandowski. “De fans hoeven zich geen zorgen te maken over de relatie tussen Lewandowski en Bayern, die is erg goed. We weten wat we in huis hebben met Lewandowski. Ik ben erg blij dat hij nog zo lang vastligt (tot medio 2021, red.) en er is geen reden tot zorgen. Hij zal volgend seizoen ook voor Bayern München spelen.”

Ook Harry Kane wordt volop genoemd als opvolger van Benzema al kan het ook zijn dat coach Zinédine Zidane toch het vertrouwen blijft houden in de Franse aanvaller. Ondanks zijn doelpuntenproductie is Benzema altijd een nuttige kracht geweest voor Real Madrid en Zidane wil zijn landgenoot niet zomaar afschrijven.

Poll: 100 miljoen euro is teveel voor Lewandowski?

TAGS  I  Real Madrid  I  Bayern Munchen  I  Lewandowski

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024

woensdag 10 april 2024

dinsdag 9 april 2024