Zidane bevestigt: "Ronaldo en Neymar kunnen samen spelen”

Zidane bevestigt:
Vrijdag 11 mei 2018 - 15:50   I  

Neymar vertrok afgelopen zomer voor een recordbedrag naar Paris Saint-Germain. De Franse topclub legde 222 miljoen euro neer bij Barcelona en activeerde zo de clausule in het contract van de Braziliaan. Nu wil Real Madrid er echter alles aan doen om de superster terug in Spanje te krijgen.

Zinédine Zidane liet op een persconferentie alvast uitschijnen dat Ronaldo en Neymar een goede match zouden zijn. “Goede spelers matchen altijd. Men zei vroeger dat Djorkaeff en ik niet samen zouden kunnen spelen en dat was onzin”, aldus Zizou.

Ook over de Champions League sprak Zidane. “Als iemand me vooraf had verteld dat ik kans maak op drie achtereenvolgende eindzeges in de Champions League, had ik hem nooit geloofd. In augustus had ik echter weer niet getekend voor de positie waarin we nu staan.”

“In de CL-finale, maar uitgeschakeld voor de beker en de landstitel. Volgend seizoen gaan we er alles aan doen om ook in de competitie mee te doen." Of dat met of zonder Neymar zal zijn moet nog blijven. Real Madrid zal alvast diep in de buidel moeten tasten voor de Braziliaan.

Poll: Kunnen Neymar en Ronaldo samen spelen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Zidane  I  PSG  I  Neymar  I  Cristiano Ronaldo

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024