Standard is het grondig beu en haalt nu fors uit naar Hein Vanhaezebrouck

Standard is het grondig beu en haalt nu fors uit naar Hein Vanhaezebrouck
Vrijdag 11 mei 2018 - 16:42   I  

Hein Vanhaezebrouck was na de verloren partij tegen Standard bikkelhard voor Standard-coach Sa Pinto. De oefenmeester van Anderlecht kon achteraf dan ook op veel kritiek rekenen maar neemt zijn woorden niet terug, erger nog Vanhaezebrouck deed er vanmiddag nog een schepje bovenop.

“Hij is vier keer naar de tribune gestuurd. Voor zijn dug-out staat hij meer op het veld dan naast het veld. En tegen ons...Twee keer heeft Sa Pinto mijn assistent Karim Belhocine aangevallen en zijn familie verweten. Zonder enige reden. Die kerel is voor mij echt geen collega meer en dus moet men mijn niet verwijten dat ik niet collegiaal ben. Het enige waar ik een beetje spijt van heb is dat ik zei dat hij over twee weken weg is. Dat had ik niet moeten doen”, zo reageerde Vanhaezebrouck vanmiddag nog op zijn persconferentie..

Reactie Standard

Standard heeft op zijn beurt nu gereageerd op die uithaal van Vanhaezebrouck. Zij vinden die reactie beneden alle peil en zijn het dan ook grondig beu nu. Via de website reageerde Standard als volgt:

'Standard de Liège wil zijn ontsteltenis uitspreken over de aantijgingen van de trainer van Sporting Anderlecht aan het adres van Mr. Ricardo SA PINTO, gisteren na de wedstrijd en vrijdag op de persconferentie.

De wedstrijd tussen de 2 clubs werd nochtans gekenmerkt door fair-play tussen de spelers en de supporters en een grote sportiviteit. De reactie van de voorzitter van Anderlecht, die we erg op prijs stellen, was daar een mooi voorbeeld van.

In deze context betreurt Standard de persoonlijke, overbodige en absurde uitspraken, die er zonder enige vorm van aanleiding zijn gekomen, van Mr. Hein VANHAEZEBROUCK.'

Poll: Is deze reactie van Standard logisch?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Sa Pinto  I  Vanhaezebrouck

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024