Sterkhouder Anderlecht mag kruis maken over seizoen door hamstringblessure

Sterkhouder Anderlecht mag kruis maken over seizoen door hamstringblessure
Vrijdag 11 mei 2018 - 17:00   I  

Anderlecht likt zijn wonden na de nederlaag tegen Standard. Niet alleen zinderen de uitspraken van Vanhaezebrouck over Sa Pinto nog na, maar de trainer heeft ook heel wat kopzorgen betreffende de fitheid van zijn spelers.

Zo overliep hij de overvolle ziekenboeg bij Anderlecht en de coach van paars-wit had erg slecht nieuws over Lazar Markovic, toch een van de lichtpunten bij Anderlecht deze play-offs. Er wordt gevreesd dat hij een scheur heeft in de hamstrings, waardoor hij de laatste twee wedstrijd op Gent en thuis tegen Racing Genk zal missen. 

"Voor Saief wordt het moeilijk, want hij heeft last aan de knie. Voor Markovic wordt het zelfs onmogelijk, want we denken dat hij een scheur heeft in zijn hamstrings. Morgen gaat hij nog onder de scanner, maar alle signalen zijn er. Najar wordt ook afwachten, want hij heeft last aan zijn spieren. Met hem wachten we af tot zondag, want vandaag kan hij niet spelen. Morgen misschien ook niet trainen. We hebben overal zorgen dus, want Trebel is ook nog eens geschorst. Maar dat hoort erbij natuurlijk", aldus Vanhaezebrouck.

Poll: Zien we Markovic ooit nog terug als speler van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Markovic

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022

donderdag 22 september 2022