'Lukaku opnieuw in nauwe schoentjes'

'Lukaku opnieuw in nauwe schoentjes'
Donderdag 27 oktober 2016 - 06:15   I   door Fabian Morren

Jordan Lukaku wordt al geruime tijd in verband gebracht met enkele zware snelheidsovertredingen. Omdat bepaalde boetes (nog) niet werden betaald, wordt het alsmaar moeilijker voor Lukaku om zijn onschuld te bewijzen. Nu duiken er nieuwe problemen op.

Lukaku zou namelijk geen officiële verblijfplaats hebben in ons land. "De gemeente Sint-Jans-Molenbeek heeft zijn aanvraag geweigerd. Ze hebben een onderzoek uitgevoerd naar het verkeerde adres in Molenbeek. Ik hoop dat zijn domicilie snel geregeld kan worden als hij terug in het land is", klinkt het bij Lieven Van Caenegem, de advocaat van Lukaku, in Het Laatste Nieuws.

Op 15 november moet Lukaku opnieuw voorkomen bij politierechter D'Hondt. "Ik hoop dat hij dan zelf aanwezig kan zijn - als hij dat kan regelen met zijn huidige werkgever. Eigenlijk is het onbegrijpelijk dat de gemeente Molenbeek stokken in de wielen steekt van iemand die zich in regel wil stellen. Want het grootste probleem van uw cliënt is zijn domicilie", reageert D'Hondt. Anders ziet het er niet zo goed uit. "Zolang dat niet in orde is, gaat hij zich in de problemen blijven werken. Had hij een deel van zijn minnelijke schikkingen in het verleden gewoon ontvangen en betaald, dan had hij een deel van zijn rijverboden zeker niet opgelopen."

TAGS  I  Politie  I   Lazio Roma  I   Jordan Lukaku  I   Nieuws  I   Lieven Van Caenegem

vrijdag 2 december 2022

donderdag 1 december 2022

woensdag 30 november 2022