Vanhaezebrouck volledig afgemaakt: "Wat een sukkel!"

Vanhaezebrouck volledig afgemaakt:
Vrijdag 11 mei 2018 - 20:16   I  

Hein Vanhaezebrouck was na de verloren partij tegen Standard bikkelhard voor Standard-coach Sa Pinto. De oefenmeester van Anderlecht kon achteraf dan ook op veel kritiek rekenen maar neemt zijn woorden niet terug, erger nog Vanhaezebrouck deed er vanmiddag nog een schepje bovenop.

“Hij is vier keer naar de tribune gestuurd. Voor zijn dug-out staat hij meer op het veld dan naast het veld. En tegen ons...Twee keer heeft Sa Pinto mijn assistent Karim Belhocine aangevallen en zijn familie verweten. Zonder enige reden. Die kerel is voor mij echt geen collega meer en dus moet men mijn niet verwijten dat ik niet collegiaal ben. Het enige waar ik een beetje spijt van heb is dat ik zei dat hij over twee weken weg is. Dat had ik niet moeten doen”, zo reageerde Vanhaezebrouck vanmiddag nog op zijn persconferentie.

Die uitspraken werden hem op Twitter niet in dank afgenomen. Zowel fans van Anderlecht als van Standard verweten hem een gebrek aan klasse. Als trainer van Anderlecht heb je een bepaald niveau en daar is Vanhaezebrouck volgens velen onder gezakt.

Poll: Getuigt deze reactie van een gebrek aan klasse?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Sa Pinto  I  Vanhaezebrouck

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024