Gigantische opsteker voor Club Brugge vlak voor titelmatch tegen Standard

Gigantische opsteker voor Club Brugge vlak voor titelmatch tegen Standard
Zaterdag 12 mei 2018 - 07:47   I  

Club Brugge kan de titel nu echt ruiken. Als het niet verliest op het veld van Standard dan is het kampioen. Ook bij een nederlaag is er nog geen man overboord bij Club, want dan krijgen ze een herkansing in het eigen Jan Breydel tegen AA Gent.

Maar tot die laatste wedstrijd wil Ivan Leko niet wachten. Hij maakt het liever af tegen Standard en gokken op een puntje gaan ze ook niet doen bij Club. Daar waren de spelers en de coach duidelijk over. Volle kracht vooruit en vertrouwen in eigen kunnen.

Daarvoor zal Ivan Leko wel beroep willen doen op enkele sterkhouders, zoals Abdoulay Diaby. Die leek in eerste instantie niet te kunnen meegaan door een blessure, maar nu zou hij toch fit geraakt zijn. Gisteren trainde de Malinese spits al mee met Club en volgens Het Laatste Nieuws zal hij zelfs aan de wedstrijd beginnen.

Of toch Vossen?

Al kan ook Vossen ingezet worden. Die liet donderdag zien dat hij wel degelijk een meerwaarde kan zijn voor Club. 'Afwachten welke keuzes Leko voorin maakt, zeker in de wetenschap dat Jelle Vossen zich donderdag liet opmerken. Toch wordt verwacht dat Diaby voorin aan de zijde van Wesley zal postvatten. Centraal op het middenveld komt Vanaken opnieuw in het elftal ten koste van Clasie. Diatta en Cools worden wederom op de flanken verwacht, waardoor ook Dennis uit de basiself zou verdwijnen.'

Poll: Verwacht je Diaby aan de aftrap?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Diaby

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024