Boskamp haalt verschroeiend uit naar Vanhaezebrouck: "Ging over mijn nek!"

Boskamp haalt verschroeiend uit naar Vanhaezebrouck:
Zaterdag 12 mei 2018 - 09:21   I  

Johan Boskamp is voor veel Vlamingen beter te verstaan in de krant dan op televisie. De vrolijke Nederlander heeft een ongelofelijke passie voor het voetbal en kan heerlijk 'ouwehoeren' over het spelletje.

Waar 'Bossie' minder enthousiast over was, was de uithaal van Vanhaezebrouck richting Sa Pinto. Vooral dat hij zei dat Sa Pinto nog maar twee weken trainer zal zijn van Standard gaat er bij Boskamp echt niet in. Dat is niet aan Hein om te beslissen.

“Waar ik helemaal ziek van werd, was dat hij zei dat Sa Pinto over twee weken buiten ligt. Dat heeft hij niet te bepalen. Ik ging bijna over mijn nek van die uitspraak. Hij is trainer van Anderlecht en heeft niks te zeggen over wie er trainer moet worden bij Standard", aldus Boskamp in Het Belang van Limburg.

"Jaloers misschien?"

Misschien is Vanhaezebrouck wel gewoon jaloers omdat Sa Pinto wel resultaten kan neerzetten en Vanhaezebrouck bij Anderlecht niet. "Bah! Dit doe je toch helemaal niet naar een collega. Je mag denken van Sa Pinto wat je wil, maar ik heb hem nog niet een keer horen uithalen naar een andere trainer. Misschien is Vanhaezebrouck jaloers. Dit sloeg helemaal nergens op en was zeer zielig. Het komt erop neer dat hij denkt dat hij het beter weet en dat het succes van Sa Pinto nergens op gebaseerd is. Ja, Standard speelde op de counter, maar dat weet je toch? Zij zijn ontzettend gevaarlijk op de counter. Waarom moeten ze dat veranderen?”

Poll: Heeft Boskamp gelijk?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Vanhaezebrouck  I  Sa Pinto  I  Boskamp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024