De Boeck reageert emotioneel na problemen met Van Loo: "Zitten in zak en as"

De Boeck reageert emotioneel na problemen met Van Loo:
Zaterdag 12 mei 2018 - 11:45   I  

Serieus verschieten was het gisteren. Anthony Van Loo, die al 10 jaar een defibrillator draagt, stak zijn hand in de lucht en ging dan neer. De Boeck wist meteen hoe laat het was en iedereen hield zijn adem in. Gelukkig kon de speler zelf rechtstaan en naar de kant stappen.

Na de wedstrijd kreeg De Boeck uiteraard meteen vragen over Van Loo. Veel kon De Boeck nog niet kwijt, want zowel speler als club reageren later (wanneer er meer informatie geweten is over de toestand en de toekomst van de speler).

Wel kon De Boeck vertellen dat de verslagenheid groot was. "Die jongen zit in zak en as. En zijn ploegmaats ook. Je moet je er maar overzetten, hè. Niet alleen de speler, maar ook de ploeg. Hij zakt in elkaar voor ons. We vreesden meteen, want we kennen zijn situatie. Je wilt dat natuurlijk liever niet zien. Niet alleen Anthony, maar alle jongens zijn geweldig aangeslagen door wat er gebeurd is. We gaan bekijken wat we voor Anthony kunnen doen. We gaan hem volop steunen", aldus De Boeck volgens Sporza.

"Misschien einde carrière"

De Boeck predikt nu rust, maar toch vreest hij het einde van zijn carrière. Al wil hij in de eerste plaats de resultaten afwachten. "Met zijn hart gaat het nu, maar misschien is dit het einde van zijn carrière. Dat weten we nu nog niet."

Poll: Zou jij nog durven voetballen na dit voorval?

TAGS  I  KV Kortrijk  I  De Boeck  I  Van Loo

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024