'Sterke prestatie Rode Duivel zorgt voor keuzestress bij Roberto Martinez'

'Sterke prestatie Rode Duivel zorgt voor keuzestress bij Roberto Martinez'
Zaterdag 12 mei 2018 - 18:35   I  

Roberto Martinez heeft nog maar enkele weken om zijn selectie bekend te maken. Voor de Spanjaard wordt het alvast geen gemakkelijke opgave, want het talent bij de Rode Duivels is ruimschoots aanwezig. Er staan enkele jonge jongens op de deur te bonken om mee te mogen.

Ook voorin zal Martinez enkele grote namen moet thuislaten. Lukaku en Batshuayi geraken normaal gezien wel fit en zullen meer dan waarschijnlijk spits één en twee worden. De pikorde daar achter is dan weer veel minder duidelijk. Zo staan er met onder andere Benteke en Origi twee spitsen klaar die mee op het vliegtuig willen stappen.

En Origi lijkt net op tijd terug klaar om kans te maken op een selectie. De spits begon goed aan het seizoen bij Wolfsburg en had begin november al vier doelpunten achter zijn naam staan. Nadien zakte hij en de ploeg wat weg. Wolfsburg won vandaag met 4-1 en Origi wist nog eens te scoren. De laatste drie matchen mocht Origi ook telkens aan de wedstrijd beginnen. Zo kan de jonge polyvalente aanvaller toch nog wat meer gewicht in de schaal leggen. Benieuwd wie Martinez zal meenemen.

Poll: Wie zou u meenemen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Wolfsburg  I  Origi

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024