Michy Batshuayi krijgt officieel nieuws vanuit Dortmund te horen

Michy Batshuayi krijgt officieel nieuws vanuit Dortmund te horen
Zaterdag 12 mei 2018 - 18:43   I  

Dortmund kende geen al te goed seizoen. Het leek in het begin van het seizoen de grote uitdager te worden van Bayern München met goed voetbal onder Peter Bosz, maar nadien zakte de Duitse topclub helemaal weg.

Het heeft uiteindelijk wel een ticket voor de Champions League in de wacht weten te slepen, wat toch wel een must is voor zo een prachtige club. De komst van een Michy Batshuayi zorgde ook wel voor een nieuwe dynamiek, maar ook Europees werd de ploeg van Peter Stöger, opvolger van Bosz, uitgeschakeld.

Het hing al even in de lucht, maar nu is het ook officieel. De wegen van Stöger en Dortmund gaan uit elkaar. Dat liet de trainer vandaag na afloop van de wedstrijd zelf weten. Die beslissing werd volgens hem al een tijdje geleden gemaakt en zal ook positief zijn voor de club.

Gevolgen voor Batshuayi?

Of dit een toekomst voor Batshuayi bij Dortmund verandert, valt nog even af te wachten. Dortmund wil graag verder met de Rode Duivel, maar een akkoord met Chelsea is er nog niet. Dat zal wellicht nog even uitblijven, want zowel Dortmund als Chelsea (dat wellicht ook een nieuwe coach zal zoeken na dit seizoen) moeten nu dus een nieuwe trainer zoeken. Dan moet Batshuayi nog even afwachten in welke plannen hij het beste past.

Poll: Waar zie jij Batshuayi volgend seizoen het liefst aan de slag?

TAGS  I  Dortmund  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Batshuayi  I  Bosz  I  Stöger

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024