'Transfer Mignolet komt plots in een stroomversnelling'

'Transfer Mignolet komt plots in een stroomversnelling'
Zaterdag 12 mei 2018 - 23:24   I  

Simon Mignolet beleefde geen fantastisch seizoen bij Liverpool. De Reds bereikten de finale van de Champions League, maar de Belgische doelman had daar niet echt een groot aandeel in. Mignolet heeft al duidelijk gemaakt dat hij niet nog eens een seizoen op de bank wil zitten.

Een transfer dringt zich dan ook op en de interesse zou erg groot zijn. Verschillende clubs uit de Premier League volgen zijn situatie op de voet, maar hij kan ook rekenen op buitenlandse interesse. Bovendien is de vraagprijs aan de lage kant, want voor zo'n 11 miljoen zou Mignolet de club al mogen verlaten.

Dortmund heeft weinig vertrouwen in de huidige doelman, Roman Burki. Volgens The Sun hopen de Duitsers om de Rode Duivel binnen te halen. Een ruildeal met Jack Butland van Stoke zou van tafel zijn geveegd, want de Potters degraderen naar de Engelse tweede klasse en Mingolet heeft geen zin om een stap achteruit te zetten. De Duitsers zijn financieel krachtig genoeg om de Rode Duivel los te weken.

Zwakke Burki

Vandaag liet de doelman van Dortmund nog eens zien waarom ze geen vertrouwen meer hebben in hem in Dortmund. Bij de eerste tegengoal tegen Hoffenheim ging de doelman zwaar in de fout. Ook bij de andere tegendoelpunten zag de keeper er echt niet goed uit. Het lijkt nu dan ook zeker dat de doelman volgend seizoen vervangen zal worden.

Poll: Past Dortmund bij Mignolet?

TAGS  I  Mignolet  I  Dortmund  I  Liverpool

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024