‘Vanhaezebrouck vervangt Trebel verrassend door deze speler’

‘Vanhaezebrouck vervangt Trebel verrassend door deze speler’
Zondag 13 mei 2018 - 07:02   I  

Zondag speelt Anderlecht tegen Gent en coach Hein Vanhaezebrouck zit met een gehavende selectie voor de wedstrijd. Vooral de schorsing van Adrien Trebel is een flinke aderlating. De cijfers bewijzen dat paars-wit het beter doet met hem en de wisselwerking met Sven Kums op het middenveld gaat steeds beter en beter.

Adrien Trebel kreeg tegen Standard een domme gele kaart waardoor hij geschorst is. De Fransman ging bij de scheidsrechter te uitdrukkelijk klagen over de VAR en kreeg een gele prent. Volgens La Capitale zou Hein Vanhaezebrouck overwegen om Leander Dendoncker op het middenveld te posteren.

Dendoncker stond eerder al op het middenveld van Anderlecht, met wisselend succes. Laatste maanden is de Rode Duivel echter meer centrale verdediger geworden. Ook Markovic en Saief zijn er niet bij. “Het zal heel moeilijk zijn voor Saief om tijdig terug te zijn, hij heeft een kneuzing op de knie”, Laat Vanhaezebrouck weten.

Andy Najar is een twijfelgeval en ook Alexandru Chipcu trainde voor de eerste keer terug mee met de groep afgelopen vrijdag. Verder zijn er nog Onyekuru en Kara Mbodji die ook nog steeds niet 100 procent fit zijn. Puzzelen geblazen voor Hein Vanhaezebrouck.

Poll: Is Dendoncker een goed alternatief voor Trebel?

TAGS  I  Anderlecht  I  Vanhaezebrouck  I  Trebel  I  Dendoncker

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024