Ook Vandenbempt haalt nu keihard uit naar Standard-trainer Sa Pinto

Ook Vandenbempt haalt nu keihard uit naar Standard-trainer Sa Pinto
Zondag 13 mei 2018 - 14:17   I  

Hein Vanhaezebrouck haalde deze week keihard uit naar Sa Pinto, tot tweemaal toe zelfs. Vol emotie vertelde Hein dat Sa Pinto toch aan zijn laatste twee weken bezig was in Luik. Nadien deelde hij mee dat Sa Pinto niet eens een collega is in zijn ogen.

Vandenbempt neemt het nu toch wat op voor de trainer van Anderlecht. Vanhaezebrouck weet dat hij niet had mogen zeggen dat Sa Pinto bijna trainer af was, maar hij werd wel op een zwak moment 'gepakt'. Toch had Vanhaezebrouck beter moeten weten.

"Het is wel interessant om op een persconferentie te kijken hoe zulke uitspraken tot stand komen. In dit geval werd Vanhaezebrouck in al zijn frustratie en ontgoocheling uit zijn tent gelokt door de journalist. Vanhaezebrouck zou beter moeten weten, maar heeft zich toch laten vangen. Zijn uitspraak over die twee weken was totaal misplaatst. En dat heeft hij nu ook wel beseft", aldus Vandenbempt volgens Sporza.

"Sa Pinto heeft geen respect"

Vandenbempt haalt nu zelf hard uit naar de Portugese coach van Standard. "Maar Sa Pinto heeft ook een heel seizoen lang weinig of geen respect gehad voor het werk van zijn collega’s. Op al zijn persconferenties, na al zijn matchen, zei hij altijd dat Standard "the better team” was en “the other team did nothing”. Volgens hem verdiende Standard het om al die matchen te winnen. De nederlagen waren altijd de fout van de scheidsrechter."

Poll: Toonde Sa Pinto te weinig respect voor zijn medetrainers?

TAGS  I  Standard  I  Anderlecht  I  Sa Pinto  I  Vanhaezebrouck  I  Vandenbempt

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022