Verhaeghe komt met straffe taal na titel én haalt weer uit naar play-offs

Verhaeghe komt met straffe taal na titel én haalt weer uit naar play-offs
Zondag 13 mei 2018 - 21:03   I  

Bart Verhaeghe was een erg tevreden voorzitter van Club Brugge. Een tweede titel in drie jaar, dat zijn cijfers waar je mee kan uitpakken. Verhaeghe kijkt nu dan ook al uit naar het volgende seizoen, want ook dan zal Club volgens hem weer meedoen voor de prijzen.

Club Brugge is op drie jaar tijd de beste ploeg van het land. Ik zie twee titels en vorig jaar waren we vice-kampioen. Ik vrees niet meer voor volgend seizoen. Dit Club Brugge heeft een duurzame structuur. We gaan er opnieuw staan. Waar we gaan meedoen? Bij alles! We willen weer kampioen spelen, de bekerfinale halen en de nul wegvegen in de Champions League", aldus Verhaeghe na de wedstrijd volgens HLN.

"Absurd systeem"

Spannend werd het dus wel, maar Verhaeghe is nog steeds geen fan van de play-offs. “We zijn een verdiende kampioen, zeker als je ziet dat we vanaf het begin de koppositie pakten en die niet meer hebben afgestaan. Door het absurde play-off-systeem en de halvering van de punten is het nog spannend geworden, maar er is bij ons nooit twijfel geweest."

Poll: Doet Verhaeghe volgend seizoen opnieuw mee voor de prijzen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Verhaeghe

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024