Timmy Simons (41) neemt deze beslissing over zijn toekomst

Timmy Simons (41) neemt deze beslissing over zijn toekomst
Maandag 14 mei 2018 - 06:52   I  

Timmy Simons is inmiddels 41 jaar oud, maar speelde in de belangrijkste fase van het seizoen wel nog een belangrijke rol voor kampioen Club Brugge. Simons gaf ook tegen Charleroi en Standard nog steeds een fitte indruk. Toch houdt het hij straks voor bekeken als speler.

"Als je twee titels in drie jaar kan pakken, ben je zeer sterk bezig", steekt Simons in Het Laatste Nieuws van wal. "De verdiende bekroning op een dominant seizoen. In de competitie staken we er met kop en schouders bovenuit, de play-offs waren een ander gegeven. Dit is mijn zevende titel en het went niet. In zo'n wedstrijd besef je hoe hard je hiervoor werkt."

De ervaren rot had ook nieuws over zijn toekomst. Hij zal misschien nog titels vieren, maar niet meer als speler... "Als speler is het mijn laatste. Ik kan in alle euforie zeggen dat ik er nog een jaar mee doorga, maar dat doe ik niet. Mijn volgende titel zal niet als speler zijn."

CEO Vincent Mannaert liet niet veel later al weten dat Simons sowieso bij blauw-zwart kan blijven werken. "Hij weet dat er iets klaarligt voor hem. We zullen hem een soort van wildcard geven om eerst mee te lopen binnen de club. Opdat hij weet hoe de club werkt. Daarna kan hij kiezen hoe hij zijn functie zal invullen. Maar eerst wil hij het rustig aan doen en tijd spenderen met familie en vrienden. Dat heeft hij nu wel verdiend."

Poll: Zou Simons er nog een jaar moeten bijdoen als speler?

TAGS  I  Simons  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024