Club Brugge maakt werk van nieuwe Limbombe: 'Hij wordt zijn vervanger'

Club Brugge maakt werk van nieuwe Limbombe: 'Hij wordt zijn vervanger'
Maandag 14 mei 2018 - 10:02   I  

Nu Club Brugge zekerheid heeft over de vijftiende landstitel in zijn bestaan, kan het speculeren richting volgend seizoen al beginnen. Eén van de spelers die het Jan Breydelstadion zal verlaten, is Anthony Limbombe. Dat beseffen ze bij Club, en daarom wordt er ook werk gemaakt van een 'nieuwe Limbombe'.

Volgens Het Nieuwsblad beschikt Club Brugge met Krépin Diatta alvast over een ruwe diamant die straks in de voetsporen van Limbombe kan treden. "Niet zó uitzonderlijk gepresteerd, maar wel ver boven de verwachtingen", schrijft de krant. "Diatta werd in de winter immers gehaald pas met het oog op volgend seizoen. Maar deed het op training uitstekend, waardoor hij de ploeg uit de nood kon helpen toen Limbombe uitviel."

Als alles wat meezit kan de nog steeds maar 19-jarige Diatta zich tijdens het volgende seizoen doorzetten als de nieuwe linkerflank van Ivan Leko. "Diatta bewees in de play-offs dat zijn bevredigend debuut tegen Gent geen toeval was. Als Limbombe deze zomer vertrekt, heeft Club met hem een potentiële vervanger klaar."

Poll: Is Diatta een goede opvolger voor Limbombe?

TAGS  I  Diatta  I  Club Brugge  I  Limbombe

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024