Fantastisch nieuws voor Club Brugge-speler Matej Mitrovic

Fantastisch nieuws voor Club Brugge-speler Matej Mitrovic
Maandag 14 mei 2018 - 14:23   I  

Club Brugge versterkte zich afgelopen winter met Matej Mitrovic. De sterke Kroatische verdediger moest de blessure van Poulain en Decarli opvangen en dat deed hij met verve. De verdediger maakte zoveel indruk dat Club Brugge hem nu graag definitief wil overnemen van Besiktas.

Mitrovic kwam naar Brugge om zo zijn kansen op het WK te verhogen. In Turkije kwam hij amper aan spelen toe en zo kon hij zich niet in de kijker spelen bij bondscoach Zlatko Dalic. Dat kon hij bij Club Brugge duidelijk wel, want de verdediger zit in de voorselectie van de Kroatische nationale ploeg. Ook Kalinic (AA Gent) en Duje Cop (Standard) zitten trouwens in die voorselectie.

Transfer?

Club Brugge bemachtigde tijdens de onderhandelingen in januari al een aankoopoptie, maar die is niet van de poes. Besiktas liet immers een vastgelegde afkoopsom van 4,5 miljoen euro opnemen in de huurdeal.

Al zou het goed kunnen dat Besiktas zijn prijs nog wat laat zakken. Onlangs raakte bekend dat de Turken al vrede zouden nemen met 4 miljoen, maar omdat Mitrovic geheel overbodig is geworden bij zijn moederclub kan die prijs in de komende weken mogelijk nog verder dalen.

Poll: Moet Club Brugge doorduwen voor Mitrovic?

TAGS  I  Club Brugge  I  Besiktas  I  Mitrovic  I  AA Gent  I  Standard  I  Kalinic  I  Cop

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024