Roef klapt uit de biecht na zware kritiek

Roef klapt uit de biecht na zware kritiek
Donderdag 27 oktober 2016 - 06:45   I   door Redactie

Davy Roef was de laatste weken kop van Jut bij RSC Anderlecht. Er werd getwijfeld aan de kwaliteiten van de jonge doelman. Kritiek die voor zo'n speler ongetwijfeld hard zal aangekomen zijn. Roef reageerde nu tegenover Het Laatste Nieuws.

"De kritiek was terecht. Het hoort erbij, hé. De voorbije dagen heb ik wel redelijk wat over me gekregen, na de nederlaag tegen Club . Maar kijk naar mijn match in Jan Breydel: Club schiet twee keer binnen het kader, en het is twee keer goal. Dan kan ik niet zeggen dat ik een goede match heb gespeeld. Maar ik vind wel niet dat ik daar in de fout ben gegaan", begint hij zijn verhaal.

Met een sterke prestaties tegen KV Mechelen liet Roef woensdagavond zien dat hij er wel degelijk staat. Zo pakte hij onder meer een strafschop. "Al moet ik wel toegeven dat die strafschop ook mijn fout was. Het begint met een slechte inspeelpass, maar nadien twijfelde ik te lang om uit te komen. Ik wist nochtans dat Verdier heel snel was, toch heb ik er te weinig rekening mee gehouden. Ik kwam te laat. Duidelijk penalty dus. Gelukkig heb ik het kunnen rechtzetten. Ook met de save nadien, waar ik mijn hoek goed verklein. Goede redding, denk ik."

TAGS  I  Anderlecht  I   KV Mechelen  I   Davy Roef  I   Nieuws

zaterdag 22 juni 2024

vrijdag 21 juni 2024

donderdag 20 juni 2024

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024