Standard ziet verhuurde speler plots met hangende pootjes terugkeren

Standard ziet verhuurde speler plots met hangende pootjes terugkeren
Maandag 14 mei 2018 - 15:08   I  

Standard kende een fantastisch einde van de competitie en dat is om meerdere redenen verrassend te noemen. Niet alleen liep het voor nieuwjaar verre van goed, het zag ook nog eens topschutter Orlando Sa vertrekken. Nu spreekt niemand meer over de Portugese spits.

Nochtans hadden ze met Sa een erg goede spits rondlopen, maar hij koos voor een Chinees avontuur (en het geld). Nog een spits met de nodige kwaliteiten die Standard verliet was Ishak Belfodil. De lange spits met verrassend goede voeten koos voor een avontuur bij Werder Bremen, dat hem huurde van Standard. Maar op een verleng verblijf moet Belfodil niet meer rekenen.

De Algerijnse spits moet terugkeren naar Luik. Werder Bremen wil de uitleenbeurt niet verlengen. Dat zegt Frank Baumann, sportief directeur van de Duitse club, maandag in het Duitse voetbaltijdschrift Kicker volgens HLN. Zo ziet Standard Belfodil plots terugkeren naar Sclessin.

Wat nu?

Al is het nog maar de vraag of Standard hem met open armen zal ontvangen. Belfodil en Standard gingen niet in de beste omstandigheden uit elkaar en de kans is klein dat ze nog met elkaar zullen willen samenwerken. De Algerijn heeft wel opties, want zo zouden Schalke 04 en Hoffenheim interesse tonen in de spits.

Poll: Zien we Belfodil nog spelen voor Standard?

TAGS  I  Standard  I  Werder Bremen  I  Belfodil

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024