'Ambitieus Manchester United maakt eerste toptransfer bekend'

'Ambitieus Manchester United maakt eerste toptransfer bekend'
Maandag 14 mei 2018 - 16:21   I  

Manchester United moest zich dit seizoen neerleggen bij de suprematie van stadsgenoot Manchester City. José Mourinho en co moesten lijdzaam toekijken hoe de troepen van Pep Guardiola zowat iedere tegenstander van het kastje naar de muur speelden. Volgend seizoen willen ze bij United de rollen omdraaien en zelf met de Engelse landstitel kunnen pronken.

Romelu Lukaku liet zich onlangs in Hoogvliegers al ontvallen dat hij denkt dat Manchester United enkele grote transfers zal realiseren om vanaf volgend seizoen met Manchester City te kunnen wedijveren. Wel, de kans is groot dat de Engelse recordkampioen héél binnenkort al een eerste toptransfer wereldkundig maakt.

Volgens The Daily Star gaat Manchester United na de FA Cup-finale de transfer van Alex Sandro bekendmaken. De Braziliaanse linksachter zou Juventus verlaten voor een bedrag van 60 miljoen euro. Sandro moet de vaste linksback van United worden. Dit seizoen wisselden Ashley Young en Luke Shaw elkaar af op die positie, maar die twee konden lang niet altijd overtuigen.

Poll: Kan Manchester United volgend seizoen kampioen worden?

TAGS  I  Alex Sandro  I  Juventus  I  Manchester United  I  Mourinho

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024