"Drama is compleet: Niet Sa Pinto, maar wel Vanhaezebrouck vliegt buiten"

Maandag 14 mei 2018 - 23:45   I  

Sa Pinto en Vanhaezebrouck hebben vorige week op onnavolgbare wijze voor wat animo gezorgd. Beide heren gooiden met modder naar elkaar en gisteren deed Sa Pinto er een gigantische schep bovenop door een monoloog van 25 minuten af te steken.

In Extra Time kwamen ze terug op die monoloog en Jan Mulder was best onder de indruk van de dramatiek die Sa Pinto in die monoloog stak. "Oh prachtig, dit is heel erg goed. Dat getik, die bril, ik denk aan grote acteurs. Nog beter dan Marlon Brando... Richard Burton! Die zou de trainer van Standard kunnen spelen", aldus Mulder, weliswaar met de nodige romantiek.

Nieuw hoogtepunt

Mulder weet trouwens hoe hij die film helemaal kan doen slagen, namelijk door nu voor een ontslag van Vanhaezebrouck te zorgen. Als hij nu de laan wordt ingestuurd en niet Sa Pinto, dan zou het dit verhaal helemaal afmaken.

"Weet je wat het drama nu helemaal compleet zou maken? Als niet Sa Pinto, maar wel Vanhaezebrouck buiten vliegt nu. Dan heb je een film en dan ga ik een scenario schrijven. Maar ik denk niet dat Anderlecht dat zal doen", aldus Mulder.

Poll: Kan dit scenario werkelijkheid worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Mulder  I  Sa Pinto  I  Vanhaezebrouck

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024