Club, Standard en Anderlecht krijgen belangrijk nieuws over Van Crombrugge

Club, Standard en Anderlecht krijgen belangrijk nieuws over Van Crombrugge
Dinsdag 15 mei 2018 - 07:03   I  

Hendrik Van Crombrugge staat tot nader order nog steeds onder contract bij KAS Eupen, maar daar zal weldra verandering in komen. De 25-jarige doelman wil graag hogerop en diverse Belgische clubs staan in de rij om Van Crombrugge over te nemen.

Alle Belgische topclubs houden de situatie van Van Crombrugge nauwlettend in de gaten, dat is ondertussen al langer dan vandaag geweten. Van een deal is er nog geen sprake, maar bij Eupen zijn ze wel bereid om hun sterkhouder een transfer te gunnen. Volgens Het Nieuwsblad vragen De Panda's 2 miljoen euro voor de keeper.

Een betaalbaar bedrag, maar volgens de krant houdt het de geïnteresseerde clubs toch tegen. Bij Anderlecht is Van Crombrugge de eerste back-up voor het geval dat Matz Sels niet zou kunnen blijven. Standard denkt dan weer aan de Belgische goalie als mogelijke vervanger van Guillermo Ochoa, omdat diens toekomst op Sclessin nog niet duidelijk is. Tot slot staat Van Crombrugge ook op het verlanglijstje van Club Brugge, maar het is mogelijk dat de kersverse kampioen in eerste instantie hoger mikt.

Poll: Kan Van Crombrugge mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Van Crombrugge  I  Eupen  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024