Vanhaezebrouck laat zich nog eens uit over Sa Pinto

Vanhaezebrouck laat zich nog eens uit over Sa Pinto
Dinsdag 15 mei 2018 - 08:14   I  

De woordenwisseling tussen Hein Vanhaezebrouck en Ricardo Sa Pinto hield de media enkele weken bezig, maar nu lijkt er een einde aan de - nochtans goed bekeken - soap te komen. Na afloop van Standard-Club Brugge haalde Sa Pinto nochtans nog eens zwaar uit naar Vanhaezebrouck, maar die laatste heeft geen zin meer in het geruzie.

Vanhaezebrouck zei over Sa Pinto dat die "Geen collega" is, terwijl Sa Pinto de Anderlecht-trainer op zijn beurt weer "een lafaard" noemde. Wie zat te hopen op een vervolg van de soap, komt bedrogen uit. Vanhaezebrouck maakte maandag een einde aan de hele hetze. 

"Ook al lijken de mensen vergeten wat er tijdens het seizoen allemaal gebeurd is: we gaan ermee stoppen", vertelde Vanhaezebrouck gisteren met de glimlach aan Het Laatste Nieuws. "We hebben de voorpagina's gesierd. Dat mag nu stilaan allemaal veranderen."

Of Vanhaezebrouck opgezet was met de laatste uithaal van Sa Pinto, durven we te betwijfelen. Maar de kans is groot dat Marc Coucke hem de opdracht gaf om zijn energie niet langer in zulke zaken te steken en zich te focussen op zijn eigen ploeg. En misschien is dat niet eens zo'n slecht idee... 

Poll: Aan wiens kant sta jij in dit verhaal?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I  Anderlecht  I  Sa Pinto  I  Standard

vrijdag 9 december 2022

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022