Anderlecht twijfelt aan Boeckx en gaat nu vol voor deze doelman

Anderlecht twijfelt aan Boeckx en gaat nu vol voor deze doelman
Dinsdag 15 mei 2018 - 08:45   I  

Bij RSC Anderlecht maken ze dezer dagen al werk van hun kern voor volgend seizoen. Ook tussen de palen moet paars-wit nog enkele belangrijke knopen doorhakken. Matz Sels is eerste doelman, maar kan hij wel definitief worden overgenomen van Newcastle United? En wat met Frank Boeckx?

Voor de 31-jarige Boeckx ziet het er momenteel niet goed uit. De ervaren goalie sukkelt al maanden met een vervelende hernia. Boeckx liet zich in Duitsland opereren, maar kan nog steeds niet iedere training afwerken. Soms traint Boeckx, soms niet. Dat hij zelfs nu nog af en toe pijnstillers moet nemen, is ook geen goed teken.

Het Nieuwsblad weet dat ze bij Anderlecht steeds meer twijfels hebben over Boeckx. Paars-wit durft met het oog op volgend seizoen niet te rekenen op de doelman en daarom zou Boeckx straks pas derde doelman zijn. Als hij weer topfit is, zou hij dan de kans krijgen om opnieuw op te klimmen in de pikorde.

Sels

Wie straks dan wel eerste doelman moet zijn bij paars-wit? Dat is duidelijk: Matz SelsHet Nieuwsblad meldt dat Anderlecht momenteeel werk maakt van het dossier. "Ondertussen doet Anderlecht er alles aan om Newcastle-huurling Matz Sels langer aan boord te houden als eerste keeper. Marc Coucke gaf aan dat hij de keeper wil overnemen en zou liefst over twee weken - nog voor de start van de WK-voorbereiding - al duidelijkheid hebben. Sels zei al dat hij wil blijven als hij maar wat toekomstperspectief heeft. Dus geen uitleenbeurt zonder aankoopoptie meer. Liefst een huur met optie of een contractvoorstel van minimum twee jaar", staat er te lezen in de krant.

Poll: Is Sels een goede eerste doelman voor Anderlecht?

TAGS  I  Boeckx  I  Sels  I  Newcastle United  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024