Mannaert kondigt transfer aan: "We hebben hem al drie keer tegengehouden"

Mannaert kondigt transfer aan:
Dinsdag 15 mei 2018 - 09:03   I  

Er breken ontzettend drukke tijden aan voor Vincent Mannaert, de CEO van Club Brugge. Na het behalen van een nieuwe landstitel moet Mannaert vol aan de bak om de huidige kern te versterken. Al zullen er in eerste instantie enkele belangrijke spelers vertrekken...

Eén van de spelers die straks wellicht vertrekt, is Stefano Denswil. De Nederlander wil graag andere lucht opsnuiven en voelt zich klaar voor een stap hogerop. "Stefano Denswil hebben we al drie keer tegengehouden", geeft Mannaert toe in een gesprek met Sport/Voetbalmagazine. "Als hij zegt dat hij op de juiste trein wil springen als die passeert, moeten we daar rekening mee houden. Abdoulay Diaby heeft ook al aangegeven dat hij wil vertrekken en dat begrijp ik."

Limbombe

Voorts staat het ook in de sterren geschreven dat Club Brugge met Anthony Limbombe nog een smaakmaker zal kwijtspelen. "Anthony is klaar voor een hoger niveau. Hij is al 24, heeft ontgoochelingen meegemaakt, die verwerkt en terug geknokt. Hij is even klaar als José Izquierdo vorig seizoen, omdat hij zo compleet is. Een fantastische atleet, met explosiviteit én een grote motor. Een op een is hij een van de sterkste van de hele ploeg, zelfs beter dan sommige verdedigers."

"De meeste spelers hebben één knop: technische sterkte of fysieke sterkte. Hij heeft de twee, maar als hij ze niet allebei indrukt, dan was het hier blijven of ergens in het buitenland naar een middenmoter. Ik heb hem gezegd dat hij ook een andere keuze had, de keuze die ook Yannick Carrasco en Thomas Meunier eerder maakten. En dan zijn er voor Limbombe geen limieten, dat meen ik, als hij de focus houdt op evenveel technisch brengen als fysiek", besluit Mannaert.

Poll: Wie is het meest klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  Denswil  I  Club Brugge  I  Mannaert  I  Diaby

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024