Vanden Stock is bikkelhard voor Anderlecht: "Ben daar ziek van geweest"

Vanden Stock is bikkelhard voor Anderlecht:
Dinsdag 15 mei 2018 - 11:22   I  

Roger Vanden Stock kreeg gisteren de Lifetime Achievement Award. Ondanks de prijs blijft de teleurstelling groot bij het 75-jarige Anderlecht-icoon. Vooral de nederlaag tegen AA Gent was een bittere pil om te slikken.

“Ik ben en blijf een supporter. Als Anderlecht het goed doet, ben ik gelukkig. In het andere geval ben ik triest”, laat Vanden Stock aan HLN weten. “Standard heeft ons verrast, maar ik heb de indruk dat de fut uit onze ploeg is - de tweede plaats zou een mirakel zijn.”

“Weet je, er zijn veel eersteklassers die blind zouden tekenen voor Europees voetbal, maar bij ons geldt dat niet, hé. Wij hebben de gewoonte om minstens één keer op de twee kampioen te worden. Derde eindigen is geen ramp, maar toch: Anderlecht moet zichzelf in vraag stellen, opdat het weer kan aanknopen met de tradities. (blaast) Toen ik Anderlecht zag verliezen in Gent, ben ik daar ziek van geweest", is Vanden Stock bikkelhard voor paars-wit.

Na het vertrek van Vanden Stock heeft Coucke ook een paar oudgedienden aan de deur gezet bij Anderlecht. “Ik hoop dat onze club blijft zoals ze altijd geweest is, met Coucke lijkt het dat we de goeie beslissing genomen hebben. Voor mij is het gedaan. Of ik nog raad geef? Ik sta ter beschikking van Anderlecht, maar dan moet men mij het wel vrágen."

Poll: Vanden Stock moet Anderlecht raad blijven geven?

TAGS  I  Anderlecht  I  Vanden Stock  I  Coucke

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024