DONE DEAL: Anderlecht plukt Milic weg bij Oostende

DONE DEAL: Anderlecht plukt Milic weg bij Oostende
Dinsdag 15 mei 2018 - 13:28   I  

Het zat er al een tijdje aan te komen. De transfer van Antonio Milic naar Anderlecht is in kannen en kruiken. De 24-jarige Kroaat was niet aanwezig op de training in Oostende en zal waarschijnlijk vandaag nog gepresenteerd worden bij Anderlecht. Hij tekent een contract tot 2022 bij paars-wit.

Volgens Het Laatste Nieuws is de verdediger vandaag richting Brussel getrokken waar hij één van de dagen of vandaag gepresenteerd zal worden bij Anderlecht. Milic zal een contract voor vier seizoenen tekenen bij paars-wit.

Coucke plukt dus zo een eerste speler bij zijn ex-club weg. Na Makarenko, Cobbaut en Abazaj is Milic al de vierde transfer voor komende zomer van sportief directeur Devroe bij Anderlecht. Ook lijkt Anderlecht nog niet klaar te zijn met shoppen bij Oostende.

Ook ligt er een contract voor vier seizoenen klaar voor Knowledge Musona. Eerder kwam het bericht naar buiten dat de zaakwaarnemer van Musona dicht bij een akkoord met Standard staat, maar er werd ook gesproken over Anderlecht. Ook Nkaka zou op het lijstje van Coucke en Devroe staan.

Poll: Milic is een goede aankoop voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Milic  I  Oostende  I  Coucke

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024