Deschacht komt met belangrijk nieuws over toekomst

Deschacht komt met belangrijk nieuws over toekomst
Dinsdag 15 mei 2018 - 15:39   I  

Olivier Deschacht is na een moeilijke periode weer helemaal terug in beeld bij Anderlecht. De routinier werd een tijdje bij de B-kern van paars-wit gestoken, maar speelt weer als vanouds in het elftal van Hein Vanhaezebrouck. Zelf heeft Deschacht duidelijk gemaakt wat de plannen zijn voor volgend seizoen.

Anderlecht staat momenteel op een teleurstellende derde plek en het ziet er naar uit dat Standard niet meer ingehaald zal worden. Paars-wit verloor met 1-0 op het veld van Gent. Zelf weet Deschacht niet wat de plannen van de club zelf zijn. "Deze week ga ik praten met de trainer en misschien ook de preses, zij zijn diegene die beslissen."

Deschacht vergelijkt zijn rol zoals die van Timmy Simons bij Club Brugge. “Ik voel me nog steeds goed. Ik heb altijd gezegd, als ze mij een paar keer op rij kunnen voorbijdribbelen, dan stop ik, maar dat is nog niet het geval. Mijn hart is paars, ik ben paars. Een rol bij Anderlecht zoals Timmy Simons zie ik zeker zitten, Timmy was nog steeds heel belangrijk voor Club Brugge in de kleedkamer”, aldus het Anderlecht-icoon tegenover Le Grand Debrief.

Poll: Deschacht doet er goed aan nog een jaar door te gaan?

TAGS  I  Deschacht  I  Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024