Messi houdt toptransfer tegen bij Barcelona: 'Hij komt er niet in!'

Messi houdt toptransfer tegen bij Barcelona: 'Hij komt er niet in!'
Dinsdag 15 mei 2018 - 18:14   I  

FC Barcelona veroverde dit seizoen de Spaanse dubbel, maar dat Lionel Messi en co er in de kwartfinales van de Champions League uit lagen is hard aangekomen. Volgend seizoen wil Barça ook op het Europese toneel sterk voor de dag komen en daarom maakt het bestuur dezer dagen werk van serieuze versterkingen.

De bazen van Barcelona lieten in hun zoektocht naar een nieuwe centrale middenvelder hun oog vallen op Marco Verratti. Toch lijkt de kans dat de Italiaan straks in Catalonië speelt eerder klein. Volgens Don Balon verzette Lionel Messi, nog steeds de absolute ster bij de club, zich immers tegen de komst van Verratti.

Het bestuur van De Blaugrana is van mening dat Verratti aan het perfecte profiel beantwoordt om in de voetsporen van de vertrekkende Andrés Iniesta te treden, maar daar is Messi het niet mee eens. De Argentijn gelooft niet dat 25-jarige Verratti van Paris Saint-Germain goed genoeg is om probleemloos mee te draaien op het middenveld van Barcelona. "Hij komt er niet in. We hebben hem niet nodig", zou Messi aan het bestuur van Barça laten weten hebben.

Juventus

Bij Juventus zien ze het allemaal graag gebeuren. De Italiaanse landskampioen zou eveneens van plan zijn om zijn middenveld te versterken. In tegenstelling tot Messi, geloven ze bij Juve wél in Verratti. Trainer Massimiliano Allegri zou de PSG-speler maar wat graag aan zijn ploeg toevoegen. De bazen van PSG zijn bereid om de Italiaan te laten gaan, maar alleen als er voldoende geld op tafel komt. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Zou Verratti goed bij Barcelona passen?

TAGS  I  Barcelona  I  Verratti  I  PSG  I  Juventus  I  Messi

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023