DONE DEAL: Standard verkoopt Belfodil verrassend aan deze club

DONE DEAL: Standard verkoopt Belfodil verrassend aan deze club
Dinsdag 15 mei 2018 - 17:37   I  

Enkele dagen geleden leek het er nog op dat Ishak Belfodil in het tussenseizoen zou terugkeren bij Standard, maar zover zal het niet komen. De Duitse eersteklasser TSG Hoffenheim maakte via zijn officiële kanalen bekend dat het de Algerijnse aanvaller heeft overgenomen van 'De Rouches'.

De transfer van Belfodil komt een beetje als een verrassing. Onlangs raakte bekend dat Werder Bremen, dat Belfodil tot het einde van het seizoen huurt van Standard, niet definitief zou overnemen. De Duitsers beslisten na een dispuut met de zaakwaarnemer van Belfodil af te zien van een definitieve aankoop.

Bij Hoffenheim speelden ze vervolgens kort op de bal. De nummer drie uit de Bundesliga klopte aan bij Standard en maakte dinsdagnamiddag al bekend dat de transfer in kannen en kruiken is. Belfodil komt definitief over en zette zijn krabbel onder een overeenkomst tot medio 2022. Belfodil ruilt de nummer elf uit de Bundesliga dus in voor de nummer drie die volgend seizoen sowieso uitkomt in de groepsfase van de Champions League. En of Belfodil een gelukkig man is! 

Poll: Is Belfodil goed genoeg voor Hoffenheim?

TAGS  I  Belfodil  I  Standard  I  Hoffenheim

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024

zaterdag 20 juli 2024