'Alderweireld weigert nieuw contract en trekt naar topclub'

'Alderweireld weigert nieuw contract en trekt naar topclub'
Dinsdag 15 mei 2018 - 20:17   I  

Dat Toby Alderweireld komend seizoen vertrekt bij Tottenham Hotspur lijkt een uitgemaakte zaak. De Rode Duivel kent een moeilijk seizoen bij de Londense club en kan niet altijd rekenen op een basisplaats. Enkele grote topclubs hengelen achter de diensten van Alderweireld en één club staat dicht bij een akkoord.

Volgens The Evening Standard is Alderweireld op weg naar Manchester United. José Mourinho is dringend op zoek naar defensieve versterking en wil 45 miljoen euro op tafel leggen voor de centrale verdediger. Het ziet er dus naar uit dat Tottenham weer een speler verliest aan rechtstreekse concurrent na de transfer van Kyle Walker naar Manchester City.

Tottenham zou ook geprobeerd hebben om Alderweireld langer aan de club te binden, maar dat is mislukt. Pochettino had een weekloon van 136.000 euro over voor de Rode Duivel. Chelsea, PSG en ook Barcelona azen achter Alderweireld. Al lijkt Barcelona eerder voor Mathijs De Ligt te gaan, die op zijn beurt ook als vervanger voor Alderweireld bij Tottenham wordt gezien.

Poll: Manchester United is een goede club voor Tottenham?

TAGS  I  Alderweireld  I  Tottenham  I  Manchester United  I  PSG  I  Barcelona

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024