Doet Timmy Simons er dan toch nog een seizoen bij?

Doet Timmy Simons er dan toch nog een seizoen bij?
Woensdag 16 mei 2018 - 06:16   I  

Timmy Simons mocht in zijn laatste seizoen voor Club Brugge de titel vieren. Een mooier afscheid kon de middenvelder zich haast niet voorstellen. Na de wedstrijd tegen Standard ging het dan ook al meteen over de laatste wedstrijd van Simons.

Dit weekend, tegen AA Gent, krijgt Simons zijn afscheid. Maar de goesting om te voetballen is er nog steeds en Simons twijfelt om er nog een jaartje bij te doen. Dat vertelt hij in Het Laatste Nieuws. Een jaartje extra bij Club Brugge zit er niet meer in, maar hij wil wel afzakken naar een lagere reeks.

"Ik wil in eerste instantie een toekomst opbouwen bij Club in een andere functie. Ik wil daar nog jaar en dag bij betrokken zijn. Dan kan je het niet maken om even een jaar weg te gaan. Bij élke ploeg - zowel Club na mijn eerste periode, PSV als Nürnberg - hebben ze me gezegd: 'Na uw carrière is er altijd plaats voor u.' Alleen... Als je er vertrekt, dan heroriënteert een club zich. Dat is ook normaal, dus deze kans wil ik niet laten schieten. Maar verder voetballen in een lagere reeks is wel mogelijk", aldus Simons.

Combineren

Simons zou zijn 'wildcard' die hij kreeg van Club Brugge dus willen combineren met een extra seizoen voetbal. "Ik doe het echt nog veel te graag. Ik ga pas na de match tegen AA Gent weten of het effectief mijn laatste wedstrijd was als voetballer tout court. Ik hoop trouwens ook dat er niet te veel rond wordt gedaan, want ik houd daar niet zo van."

Poll: Blijft Simons nog lang voetballen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Simons

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024