KV Oostende zet ex-coach Vanderhaeghe een hak met deze transfer

KV Oostende zet ex-coach Vanderhaeghe een hak met deze transfer
Woensdag 16 mei 2018 - 07:08   I  

KV Oostende heeft dinsdagnamiddag zijn eerste inkomende transfer voor volgend seizoen bekendgemaakt. De Albanese spits Sindrit Guri (24) is ietwat verrassend de eerste aanwinst van de West-Vlaamse club. De 24-jarige goaltjesdief komt over van Kukesi, waar hij dit seizoen al goed was voor in totaal 26 doelpunten.

KV Oostende was niet de enige Belgische club die interesse toonde in Guri, want AA Gent had eerder al een bod van 700 000 euro geplaatst op de Albanese spits. Gert Verheyen wist hem echter persoonlijk te overtuigen, waardoor hij meteen zijn waarde al wist te bewijzen.

“Ik wil mijn carrière gestaag opbouwen en de Belgische competitie past perfect in dat kader. Er was interesse van andere clubs, maar KVO toonde dat het mij absoluut wou hebben. Dat vertrouwen doet deugd en ik ben erop gebrand om hier te tonen wat ik in mijn mars heb. Oostende is een ambitieuze club en ik ben blij met mijn eerste stap naar het buitenland", vertelde de nieuwe spits dus. Die interesse kwam van AA Gent.

Poll: Zal Guri bij KVO vaker spelen dan bij AA Gent?

TAGS  I  KV Oostende  I  AA Gent  I  Guri

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024