Simons erg hard voor deze ploeggenoot: "Hij moet nog véél leren"

Simons erg hard voor deze ploeggenoot:
Woensdag 16 mei 2018 - 08:45   I  

Club Brugge werd dit seizoen kampioen na een fenomenaal seizoen. Vincent Mannaert duidde na de titel Timmy Simons aan als belangrijkste speler dit seizoen. Zijn rol speelde zich voornamelijk in de kleedkamer af dit seizoen, maar daar was hij van goudwaarde voor blauw-zwart.

Hij nam de jonge jongens op sleeptouw. Zo begon Dennis als een speer aan de competitie, maar dat niveau kon hij niet doortrekken. In tegendeel, Dennis vloog zelfs op de bank, waar hij ook heel wat tijd heeft doorgebracjt dit seizoen. Simons gelooft in die jongen en voor jongens zoals Dennis was de rol van Simons erg belangrijk.

"In het verleden zijn er toch ook al linietrainers geweest. Ik praat over het begeleiden van goede beloften die overstappen naar de A-kern of zelfs huidige jongens uit de A-kern. Een Dennis bijvoorbeeld. Met zulke jongens specifiek werken of ze op een bepaalde manier rijper maken. Want ze hébben nog veel te leren, ondanks dat ze soms denken dat ze...", aldus Simons in Het Laatste Nieuws.

Vergelijking met Gedoz

Simons vergelijkt Dennis met een ex-speler van Club Brugge, die erg getalenteerd was maar het nooit echt heeft kunnen maken. "Er zit zoveel meer in zulke jongens, maar ze moeten het zelf beseffen. Bij sommigen komt dat besef te laat, als ze ergens zitten waar ze eigenlijk niet meer willen zitten. Gedoz bijvoorbeeld, die had er veel meer kunnen uithalen, maar zijn levensstijl..."

Poll: Geloof jij nog dat Dennis het zal maken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Simons  I  Dennis

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024