Vanhaezebrouck stelt zwaar teleur bij Anderlecht: "Laag niveau!"

Vanhaezebrouck stelt zwaar teleur bij Anderlecht:
Woensdag 16 mei 2018 - 09:16   I  

Hein Vanhaezebrouck werd binnengehaald als de grote man van Anderlecht. Na het magere spel onder Weiler moest Vanhaezebrouck Anderlecht terug laten swingen. Champagnevoetbal willen de fans in het Astridpark zien en uiteraard prijzen ook.

Sportief werd het, ook onder Vanhaezebrouck, een lastig seizoen voor Anderlecht. Er waren verzachtende omstandigheden zoals de overname en de vele blessures, maar toch bracht Vanhaezebrouck het gedroomde voetbal (nog) niet naar Anderlecht.

Maar waar Vanhaezebrouck echt geen punten mee gescoord heeft, was met zijn communicatie. Zo heeft hij zich al negatief uitgelaten richting de scheidsrechters, wat hem niet in dank werd afgenomen door heel wat analisten. De uithaal richting Sa Pinto vorige week was van een heel ander niveau. Jammer genoeg een erg laag niveau.

"Erg teleurstellend"

Jacques Sys haalt in Sport/Voetbalmagazine dan ook hard uit naar Vanhaezebrouck, die zich heeft verlaagd tot het niveau van Sa Pinto, toen die nog negatief in de pers verscheen. 

"Vorige week werden randgebeurtenissen plots hoofdzaak toen Vanhaezebrouck na de nederlaag tegen Standard meende enkele schampere opmerkingen te moeten maken over Ricardo Sá Pinto. Het is niet omdat het gedrag van de Portugees dit seizoen vaak te wensen overliet dat je je tot hetzelfde niveau moet verlagen. Dat een trainer met het potentieel van Vanhaezebrouck dat doet, is zonder meer teleurstellend", aldus Sys.

Poll: Is het eerste seizoen van Hein bij Anderlecht geslaagd?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard  I  Vanhaezebrouck  I  Sa Pinto

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022

zondag 27 november 2022