Standard neemt opmerkelijke beslissing over aankoopoptie Carcela

Standard neemt opmerkelijke beslissing over aankoopoptie Carcela
Woensdag 16 mei 2018 - 10:27   I  

Sclessin kon sinds januari duimen en vingers aflikken bij de acties van ene Mehdi Carcela. Het mag dan ook niet verbazen dat Standard hem volgend seizoen nog wil zien swingen in Luik. Dit seizoen bracht hij Standard op enkele maanden tijd al dicht bij de titel.

Standard huurt Carcela van Granada en heeft ook een aankoopoptie. Die zou 2,5 miljoen euro bedragen, geen al te hoog bedrag voor een speler met zijn kwaliteiten. Toch is de zaak nog steeds niet in orde en de fans beginnen zich dan ook wat zorgen te maken.

Volgens La DH heeft Venanzi nu gezegd waarom Carcela nog steeds geen spelers is van Standard. De Luikenaars zouden onderhandelen over de aankoopoptie, die ze nog proberen te drukken in prijs. Standard hoopt zo Carcela voor nog minder definitief naar Luik te halen.

Carcela wil blijven

Carcela wil blijven, maar denkt wel dat Standard die 2,5 miljoen zal moeten betalen. Dat vertelde hij eerder. “Standard zal moeten betalen, maar ik denk dat we tot een vergelijk kunnen komen. Ik voel me alleszins goed hier. Maar eerst zijn er andere prioriteiten.”

Poll: Is 2,5 miljoen euro te veel voor Carcela?

TAGS  I  Standard  I  Carcela

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024