'Zidane schrapt Courtois én De Gea en wil deze (top)keeper bij Real Madrid'

'Zidane schrapt Courtois én De Gea en wil deze (top)keeper bij Real Madrid'
Woensdag 16 mei 2018 - 12:03   I  

Real Madrid kan zich voor het derde opeenvolgende seizoen tot eindwinnaar in de Champions League kronen, maar toch is het bestuur niet helemaal tevreden over het huidige spelersmateriaal. 'De Koninklijke' wil tijdens de aankomende zomermercato enkele grote namen naar Santiago Bernabéu halen. Het eerste toptarget? Een nieuwe topkeeper.

Tijdens de voorbije transferperiodes werd Real Madrid al in verband gebracht met David De Gea (Manchester United), Thibaut Courtois (Chelsea) en Kepa Arrizabalaga (Athletic Bilbao). Stuk voor stuk uitstekende doelmannen, maar trainer Zinédine Zidane heeft zijn oog op een ander sluitstuk laten vallen.

Volgens Don Balon is Zidane érg gecharmeerd door Giangluigi Donnarumma. De nog steeds maar 19-jarige doelman is al enkele jaren nummer één bij AC Milan. Ondanks het feit dat Donnarumma al zowat aan iedere Europese grootmacht werd gelinkt, staat hij nog steeds tussen de palen op San Siro.

Daar zou komende zomer verandering in kunnen komen, want het is Zidane menens om Donnarumma naar Madrid te halen. De Real-trainer ziet in de jonge Italiaan een doelman die nog jaren mee kan aan de absolute top. Bovendien zou Donnarumma ook veel kunnen leren van Keylor Navas (31), die vanaf volgend seizoen tweede doelman zou worden. Zidane moet enkel nog zijn voorzitter Florentino Perez overtuigen van het feit dat Donnarumma een betere keuze dan Courtois of De Gea zou zijn.

Poll: Zou Donnarumma een goede doelman zijn voor Real Madrid?

TAGS  I  Donnarumma  I  AC Milan  I  Zidane  I  Real Madrid  I  Courtois  I  Chelsea  I  De Gea  I  Manchester United

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024