Anderlecht reageert op komst Sagnol en vertrek Vanhaezebrouck

Anderlecht reageert op komst Sagnol en vertrek Vanhaezebrouck
Woensdag 16 mei 2018 - 13:24   I  

Wordt Willy Sagnol volgend seizoen de nieuwe trainer van RSC Anderlecht? De Fransman wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar paars-wit, waar huidig trainer Hein Vanhaezebrouck dan gedumpt zou worden door Marc Coucke en Luc Devroe. Bij Anderlecht zijn ze evenwel niet opgezet met de geruchten.

Wat er precies van aan is, zal in de komende dagen nog moeten blijken. Het Duitse Bild laat weten dat Sagnol onderhandelt met Anderlecht en een Franse journalist liet ondertussen al weten dat Sagnol zelfs in Brussel is. Voor wie er nog aan twijfelt: achter de schermen speelt er dus op zijn minst iéts.

Hein Vanhaezebrouck maakt zich ongetwijfeld al zorgen om zijn positie als trainer van Anderlecht, maar bij het bestuur van de club spreken ze tegen dat Sagnol de nieuwe trainer zou worden. "Hoeveel keer moeten we het nog herhalen dat Hein Vanhaezebrouck ook volgend seizoen onze trainer zal zijn?", aldus een bestuurslid in een korte reactie aan La Dernière Heure.

Géén officiële reactie

Via zijn officiële kanalen zwijgt Anderlecht evenwel in alle talen over de toekomst van Vanhaezebrouck en de mogelijke komst van Sagnol. Hetzelfde geldt voor Marc Coucke, die via Twitter berichten over Pairi Daiza de wereld instuurt, maar met geen enkel woord rept over Vanhaezebrouck of Sagnol. In eerdere gevallen van loze geruchten, reageerden paars-wit en Coucke wél. Een teken aan de wand misschien?

Poll: Zou Sagnol een goede trainer zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Sagnol  I  Vanhaezebrouck  I  Anderlecht

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024