Mechele denkt na over zijn toekomst en verklapt zijn droomcompetitie

Mechele denkt na over zijn toekomst en verklapt zijn droomcompetitie
Woensdag 16 mei 2018 - 19:15   I  

Brandon Mechele heeft zich dit seizoen in de kijker gespeeld bij Club Brugge. De verdediger is de rots in de Brugse branding en is de leider geworden achterin. Hij geeft dekking aan Denswil en Poulain (of Mitrovic) en is amper op een foutje te betrappen. Ook voetballend heeft de verdediger stappen gezet onder Leko.

Hij is ook de enige speler die alles gespeeld heeft bij Club Brugge in de Belgische competitie. Dat betekent dat hij amper geblesseerd is en dat hij weinig kaarten pakt. Vier gele op een heel seizoen en geen enkele rode kaart. Dat zegt veel over zijn grootste kwaliteit: zijn positiespel. op de redactie van Extra Time noemen ze hem 'Magneet Mechele', omdat hij de ballen lijkt aan te trekken als een magneet.

Toch is de Brugse verdediger heel erg bescheiden. Hij weet wat hij kan en wat hij niet kan. Bovendien zag hij Björn Engels vertrekken naar Griekenland en dat bleek niet de beste zet voor de verdediger. Hij wil die fout niet maken en wil goed nadenken over de volgende stap in zijn carrière.

"Duitse competitie zegt me wel wat"

De Duitse competitie spreekt hem wel aan, al lijkt ook een levenslange carrière bij Club Brugge hem niet te deren. "Pas al de mogelijkheid zich aandient, zal ik nadenken over vertrekken, en niet eerder. De Duitse competitie zegt me wel wat, maar net zo goed blijf ik voor altijd hier. Zoals het nu gaat, zou ik dat niet eens erg vinden", aldus Mechele in Humo.

Poll: Is de Duitse competitie iets voor hem?

TAGS  I  Club Brugge  I  Mechele

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024