'Barcelona zet kwaad bloed bij Real en plant gigantische ruildeal'

'Barcelona zet kwaad bloed bij Real en plant gigantische ruildeal'
Woensdag 16 mei 2018 - 20:47   I  

Real Madrid heeft een nieuw target aangeduid. Volgens Don Balon gaat de Koninklijke vol voor Kylian Mbappé. De aanvaller komt uit voor Paris Saint-Germain, dat hem huurt van AS Monaco met een verplichte aankoopoptie.

Die aankoopoptie bedraagt 180 miljoen euro. PSG moet die som deze zomer betalen. Real wil de Fransen overtuigen om Mbappé naar Madrid te laten gaan en biedt 200 miljoen euro. Dat meldt Don Balon. Dat alleen zal niet volstaan, maar voorzitter Florentino Pérez zou ook de belofte maken dat het de strijd om Neymar zal staken. Mogelijk kan PSG dat wél overtuigen.

Dat is niet naar de zin van Barcelona, die de jonge Fransman liever niet naar Bernabeu ziet trekken. Daarom zal volgens het Spaanse medium Barcelona proberen om een stokje voor die transfer te steken. Ze willen namelijk Ousmane Dembélé betrekken in de transfer en hem ruilen voor Mbappé. Dembélé bracht niet wat ze er in Barcelona van hadden gehoopt en ze proberen met deze transfer twee vliegen in één klap te slaan. Op die manier verpesten ze de transfer van Real Madrid, maar versterken ze zichzelf ook nog eens.

Poll: Past Mbappé beter bij Real of bij Barcelona?

TAGS  I  Barcelona  I  Real Madrid  I  Mbappé  I  PSG  I  Dembélé

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024