Karl Vannieuwkerke stelt plots érg onverwachte vraag aan Thibaut Courtois

Karl Vannieuwkerke stelt plots érg onverwachte vraag aan Thibaut Courtois
Woensdag 16 mei 2018 - 22:14   I  

Voor Thibaut Courtois zit het seizoen op clubniveau er zo goed als op. Komend weekend werkt hij nog de finale van de FA Cup tegen Manchester United af, maar in aanloop naar die belangrijke wedstrijd maakte onze landgenoot ook even tijd voor Karl Vannieuwkerke.

Tijdens de rust van Europa Leaguefinale tussen Olympique Marseille en Atlético Madrid belde Vannieuwkerke onze nationale nummer één op. Courtois gaf zijn mening over de finale tussen Marseille en zijn ex-club Atlético en had het kort ook even over de nakende FA Cup-finale van komende zaterdag.

Maar op het einde van het gesprek kreeg Courtois plots een wel érg onverwachte vraag. "Nog één ding... Maandag volgt de WK-selectie van Roberto Martinez. Verwacht je erbij te zijn, Thibaut?", vroeg Vannieuwkerke met een vette knipoog aan onze eerste doelman. "Ik hoop alleszins dat geselecteerd word", repliceerde een ietwat overvallen Courtois.

In de studio van Sporza volgde algemene hilariteit bij analisten Wesley Sonck en Gert Verheyen en ook Vannieuwkerke moest er om lachen. "Die kon ik toch niet laten liggen, hé?", verdedigde de host zich.

Poll: Is Courtois de beste doelman ter wereld?

TAGS  I  Vannieuwkerke  I  Courtois  I  Rode Duivels  I  Chelsea

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024