Vlak na EL-finale: 'Deze topclub wil 100 miljoen betalen voor Griezmann'

Vlak na EL-finale: 'Deze topclub wil 100 miljoen betalen voor Griezmann'
Woensdag 16 mei 2018 - 23:22   I  

Antoine Griezmann leidde Atlético Madrid woensdagavond met twee doelpunten naar een nieuwe eindzege in de Europa League. De 0-3-overwinning tegen Olympique Marseille was mogelijk de laatste Europese wedstrijd in een Atlético-shirt voor de Franse aanvaller. Griezmann wordt immers steeds vaker in verband gebracht met een vertrek.

Tijdens de voorbije transferperiodes werd Grizou al aan een pak Europese grootmachten gelinkt. José Mourinho wilde de ster van Atlético vorige zomer maar wat graag naar Manchester United lokken, maar zijn plannetje werkte niet. Recenter werd Griezmann ook aan een overstap naar Atlético's grootste concurrenten Real Madrid en FC Barcelona gelinkt.

Volgens Don Balon is het die laatste club écht wel menens om Griezmann weg te halen bij de ploeg van Diego Simeone. Barça wil komende zomer Luis Suarez inruilen voor een nieuwe topaanvaller en Griezmann zou in het gezochte profiel passen. Na het zien van de Europa League-finale waarin de spits alweer schitterde, zou het bestuur van Barcelona er meer dan ooit zeker van zijn dat Griezmann the right guy is. De Spaanse landskampioen zou er dan ook geen probleem van maken om de afkoopsom in het contract van de Fransman, 100 miljoen euro, te betalen.

Poll: Zie jij Griezmann naar Barcelona gaan?

TAGS  I  Griezmann  I  Atlético Madrid  I   Barcelona

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024