Klap voor Anderlecht: 'Sterkhouder op weg naar ploeg van T. Hazard'

Klap voor Anderlecht: 'Sterkhouder op weg naar ploeg van T. Hazard'
Donderdag 17 mei 2018 - 06:00   I  

Anderlecht probeert zijn kern voor volgend seizoen samen te stellen. Die moet beter gewapend zijn dan de kern van dit seizoen. Die werd getroffen door heel wat blessures, waardoor Anderlecht een seizoen meemaakte om snel te vergeten.

Voor nieuwjaar kon Anderlecht rekenen op de flitsen van Henry Onyekuru, maar de Nigeriaanse flankspeler voel geblesseerd uit. Nu pas lijkt Onyekuru fit genoeg om te spelen, maar Vanhaezebrouck weigert hem voorlopig te gebruiken omdat de coach dat betwijfelt.

Dat heeft wel grote gevolgen, want door zijn gebrek aan speelminuten haalt Onyekuru het WK niet. Daardoor krijgt hij geen werkvergunning voor de Premier League, waardoor Everton hem opnieuw moet uitlenen. Everton was ook rond met Anderlecht om hem daar nog een jaar te stallen, maar Onyekuru wil zelf niet meer. Hij is het hier beu en wil niet blijven. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Naar de ploeg van Thorgan Hazard

Onyekuru lijkt nu op weg naar Borussia Mönchengladbach, de ploeg van Thorgan Hazard. 'Onyekuru wordt vandaag in Mönchengladbach verwacht, waar onder meer een ontmoeting met sportief manager Max Eberl gepland staat. Mönchengladbach is bereid om aan de huurvoorwaarden van Everton te voldoen en hoopt ook met Onyekuru zelf een overeenkomst te kunnen uitwerken. Alle voorwaarden daarvoor lijken aanwezig.'

Poll: Is dit een groot verlies voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Onyekuru  I  Borussia Mönchengladbach

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024