Positie Vanhaezebrouck wankelt: "Een vertrek kan dan snel gaan"

Positie Vanhaezebrouck wankelt:
Donderdag 17 mei 2018 - 07:02   I  

Gisteren pakte het Duitse Bild uit met het gerucht dat Willy Sagnol klaar zou staan om Hein Vanhaezebrouck te vervangen bij Anderlecht. Daar houden ze met klem vast dat Hein ook volgend seizoen nog trainer zal zijn van Anderlecht.

Wat wel zo is, is dat Vanhaezebrouck voorlopig nog niet bracht wat van hem werd verwacht. De omstandigheden zaten dan wel niet mee, maar er was toch wel erg veel gemekker en te weinig resultaten. Dat zag ook Aad de Mos, die twijfelt aan zijn kwaliteiten.

“Ik vind het niet goed dat hij blijft. Was ik Coucke, ik had direct afscheid van hem genomen. Voor Vanhaezebrouck is het de eerste keer in zijn carrière dat het echt moet en met die druk kan hij niet om. Toen het bij AA Gent in het laatste seizoen echt moest, ging het ook niet. In die thuismatch tegen Standard werd hij zelfs tactisch geklopt door Ricardo Sa Pinto. Voor mij behoort hij dan ook maar tot de subtop onder de Belgische coaches", aldus De Mos in Het Nieuwsblad.

Geluk gehad bij Gent

Bij Gent deed hij het wel goed, al had hij volgens de Nederlander heel wat geluk toen. "Bij Gent was het spraakmakend, dat klopt. Maar als je terugkijkt, waren er ook momenten dat het aan een zijden draadje hing en hij kon rekenen op casinogeluk. Neen, ik denk niet dat hij het zal waarmaken. In dat geval kan een vertrek heel snel gaan.”

Poll: Moet Vanhaezebrouck blijven?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Vanhaezebrouck

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024