'Venanzi schept eindelijk duidelijkheid over Preud'homme-Sa Pinto'

'Venanzi schept eindelijk duidelijkheid over Preud'homme-Sa Pinto'
Donderdag 17 mei 2018 - 08:21   I  

Venanzi heeft dinsdagavond in een bijeenkomst de eigen fans toegesproken omtrent enkele lopende dossiers. Uiteraard ging het ook over de nakende trainerswissel en dus het ontslag van Sa Pinto en de aanstelling van Michel Preud'homme.

Wie volgens La Capitale een beetje tussen de lijnen kan lezen weet nu al dat Sa Pinto mag vertrekken en dat Preud'homme op komst is. Het is duidelijk dat het huidige bestuur van Standard niet meer achter de eigen coach staat en dat ze in Preud'homme de ideale opvolger zien. Al wou Venanzi zelf dat niet met zoveel worden zeggen.

"Ik zou jullie er toch aan willen herinneren dat 99% van de fans aan het begin van dit seizoen tegen de aanstelling van Sa Pinto waren. Dat was wel voor de dingen veranderden. We gaan snel een beslissing nemen in dit dossier en we willen benadrukken dat die beslissing genomen is met een lange termijnvisie", aldus Venanzi.

Carcela

Standard huurt Carcela van Granada en heeft ook een aankoopoptie. Die zou 2,5 miljoen euro bedragen, geen al te hoog bedrag voor een speler met zijn kwaliteiten. Toch is de zaak nog steeds niet in orde en de fans beginnen zich dan ook wat zorgen te maken

Venanzi heeft nu gezegd waarom Carcela nog steeds geen spelers is van Standard. De Luikenaars zouden onderhandelen over de aankoopoptie, die ze nog proberen te drukken in prijs. Standard hoopt zo Carcela voor nog minder definitief naar Luik te halen.

Poll: Zijn 99% van de fans nog steeds tegen Sa Pinto nu?

TAGS  I  Standard  I  Venanzi  I  Carcela  I  Preud'homme  I  Sa Pinto

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022