Ariël Jacobs heeft gouden raad voor Anderlecht: "Hij moet blijven!"

Ariël Jacobs heeft gouden raad voor Anderlecht:
Donderdag 17 mei 2018 - 09:27   I  

Coucke en Devroe zijn bezig met grote kuis te houden bij Anderlecht. Niet alleen in de kleedkamer trouwens, want Coucke heeft reeds enkele mensen op straat gezet. De nieuwe voorzitter waakt over het budget.

Gisteren kwam ook het gerucht dat Vanhaezebrouck aan de kant zou geschoven worden. Geruchten die al snel door Anderlecht en Coucke de grond werden ingedrukt. Volgens ex-trainer Ariël Jacobs is er dan ook geen enkele reden om niet door te gaan met Hein.

“Je weet nooit wat er intern gebeurt, maar zolang hij wint, zal Vanhaezebrouck de juiste man op de juiste plaats zijn. Bij Anderlecht draait het altijd om de volgende wedstrijd. Die moet ook gewonnen worden, anders is er een probleem", aldus Jacobs in Het Nieuwsblad.

Gouden raad voor Hein

Jacobs heeft naast gouden raad voor Anderlecht ook nog enkele tips voor Vanhaezebrouck. Zijn voetbalfilosofie moet er wel stilaan uitkomen en hij moet de jeugd kansen blijven geven. Dat vinden ze in Neerpede erg belangrijk en zo creëer je goodwill bij de fans.

"Tot dusver is de voetbalfilosofie van Vanhaezebrouck er wel te weinig uitgekomen. Het ging niet echt crescendo. Dat moet wel anders. Naast winnen draait het bij Anderlecht op termijn ook om de manier waarop de jeugd wordt ingepast. Het is altijd een belangrijk iets. Dat zal voor Vanhaezebrouck niet anders zijn.” 

Poll: Moet Vanhaezebrouck blijven?

TAGS  I  Anderlecht  I  Vanhaezebrouck  I  Jacobs

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022