'Marc Brys heeft nieuws voor fans STVV én Beerschot Wilrijk'

'Marc Brys heeft nieuws voor fans STVV én Beerschot Wilrijk'
Donderdag 17 mei 2018 - 09:36   I  

Het is al wat geweest met de trainers in eerste klasse. Er werd al snel in het seizoen een trainerscarrousel op gang getrokken en die is nog steeds aan het draaien. Ook nu is er nog steeds geen einde aan gekomen. Zo lijkt Marc Brys de volgende in de rij.

Brys hernieuwde zijn liefde in oktober nog met een nieuw contract en ondanks interesse van onder andere KV Kortrijk en KV Mechelen bleef de trainer gewoon op het Kiel. Daar zou nu toch verandering in komen, want volgens Het Nieuwsblad staat Brys op het punt om Beerschot Wilrijk in te ruilen voor STVV.

De krant weet ook dat Brys volgende week wordt voorgesteld als nieuwe trainer. Deze week vroeg Beerschot Wilrijk nog om duidelijkheid omtrent zijn situatie. Al sinds vorige week werd duidelijk dat Brys zou kiezen voor een avontuur in 1A, maar de onderhandelingen bleven maar aanlsepen. Nu lijkt de zaak dus eindelijk beklonken. Dat betekent dus dat de fans van STVV hun nieuwe trainer mogen verwelkomen, terwijl die van Beerschot Wilrijk dit weekend naast het afscheid van Losada ook Marc Brys zullen mogen uitwuiven.

Poll: Had u verwacht dat Brys Beerschot Wilrijk zou verlaten?

TAGS  I  Beerschot Wilrijk  I  STVV  I  Brys

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024