‘Van Crombrugge beslist en wil liefst naar deze Belgische topclub’

‘Van Crombrugge beslist en wil liefst naar deze Belgische topclub’
Donderdag 17 mei 2018 - 16:05   I  

Hendrik Van Crombrugge is één van de meest gewilde spelers uit de Jupiler Pro League. De 25-jarige staat nog onder contract bij KAS Eupen, maar heeft aangegeven dat hij zich klaar voelt om bij een grotere club aan de slag te gaan. Heel wat teams staan in de rij, maar Van Crombrugge heeft een duidelijke voorkeur voor één bepaalde club.

Het Laatste Nieuws meldt dat Van Crombrugge liefst van al bij Standard aan de slag wil gaan. Op Sclessin zijn er twijfels over huidige nummer één, Guillermo Ochoa. De Mexicaanse international heeft geen dramatisch seizoen achter de rug, maar bij Standard hadden ze toch meer verwacht van de ervaren rot.

Het is goed mogelijk dat Standard en Ochoa na amper één seizoen alweer uit elkaar gaan. Is dat het geval, dan komt Van Crombrugge sowieso in beeld bij De Rouches. Voorzitter Bruno Venanzi en sportief directeur Olivier Renard beseffen dat de Belgische goalie een meerwaarde kan zijn.

Club Brugge & Anderlecht

Club Brugge en Anderlecht, die twee ploegen waren ook geïnteresseerd, vissen dus mogelijk achter het net. Bij Van Crombrugge zit de schrik erin dat hij in Brugge of Brussel geen eerste keus zou zijn. Bij Standard ziet hij wél een toekomst als nummer één weggelegd.

Poll: Kan Van Crombrugge mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Van Crombrugge  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Eupen

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024