'Dit is de reden waarom Club Brugge niet verder wil met Vermeer'

'Dit is de reden waarom Club Brugge niet verder wil met Vermeer'
Donderdag 17 mei 2018 - 18:44   I  

Club Brugge en doelmannen: dit seizoen was het allesbehalve een geslaagd huwelijk. Kenneth Vermeer was zowat de enige keeper die het vertrouwen van de blauw-zwarte aanhang leek te krijgen, maar ook de Nederlander verdween al snel uit de ploeg. Vermeer viel geblesseerd uit en heeft zijn laatste match voor Club zelfs al gespeeld.

De kersverse landskampioen huurt Vermeer tot het einde van het seizoen van Feyenoord, maar zal de aankoopoptie in het contract van de doelman hoe dan ook niét lichten. Een opmerkelijke beslissing, want Vermeer deed het nochtans niet slecht toen hij zijn kans kreeg. Volgens Het Laatste Nieuws laat het Brugse bestuur Vermeer gaan omdat een definitieve transfer van de Nederlander een te zware dobber is.

Bij Club Brugge willen ze geen risico nemen door de geblesseerde Vermeer definitief aan zich te binden en daarom gaan CEO Vincent Mannaert en co nu op zoek naar een andere doelman. Mannaert gaf al aan dat hij hoopt een topdoelman naar het Jan Breydelstadion te halen. Nu Club zeker is van een plek in de poules van de Champions League beschikt het over een extra troef om een grote naam te strikken.

"We evalueren deze week en zitten ook nog volgende week samen. Maar iedereen is het erover eens, dat als we iemand halen het iemand is waar we echt van overtuigd zijn", liet Mannaert eerder deze week nog optekenen in Het Nieuwsblad.

Poll: Zou jij Vermeer bij Club Brugge houden?

TAGS  I  Mannaert  I  Club Brugge  I  Vermeer  I  Feyenoord

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024